Aukro.ro

joi, 22 ianuarie 2009

K850i MEGAPACK by Al3x

Tocmai am facut rost de ceva nou pentru voi... Un MegaPack pentru Sony Ericsson k850i , facut de Al3x. Multumim maestrului pe aceasta cale:) Luati arhiva, dezarhivati, si, folosind A2Uploader urcati fisierele in telefon exact ca in structura de foldere din arhiva (ex: in arhiva este TPA/Preset/System/fisier.txt urcati fisierul in telefon in TPA/Preset/System)

Mai jos aveti banner-ul MegaPack-ului facut de el.

Luati pachetul de AICI



vineri, 9 ianuarie 2009

FlashDriver

Pentru cei care intampina probleme la conectarea cu XS++, pun inca o data driverele FLASH USB necesare conectarii...Ele mai sunt puse prin multe articole, dar poate asa le vedeti mai usor.

Luati de AICI

luni, 5 ianuarie 2009

Nokia Mastercode

Chiar daca blogul asta se numeste Sony Ericsson Tunning, sa nu facem discriminari, avem cate ceva si pentru fanii Nokia:) Am adaugat in partea dreapta a blogului un calculator FREE de Mastercode bazat pe imei. Pe scurt, daca ai uitat codul de securitate al telefonului tau, trebuie decat sa pui acolo imei-ul si ti se va calcula un nou cod, pe care il introduci cand iti cere Security Code-ul. In momentul ala, codul se va reseta si ti se va cere sa introduci un nou cod (pe asta sa incerci sa il tii minte :) )

PS: Aceasta metoda merge pentru modelele un pic mai vechi, la cele noi (>BB5,etc nu va avea efect din pacate)

Daca exista cereri voi face si un tutorial pentru Nokiile mai noi (inclusiv cele cu Symbian)