Aukro.ro

joi, 6 noiembrie 2008

Acoustics pentru k850i CID53

Luati de aici arhiva

Fisierele se copiaza ca orice acoustice in IFS/SETTINGS/ACOUSTICS folosind A2Uploader (e prezentat mai jos).

EDIT: Au existat cateva probleme cu primul driver audio postat de mine, asa ca linkul de mai sus duce la unul imbunatatit.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Salut.Am un k850i luat pe abonament de la orange si as vrea sa-l fac sa se auda mai bine dar nu vreau sa risc sa-l stric .Asa ca vreau sa te intreb daca exista riscul sa se strice si cand merg cu el la garantie sa-mi spuna ca nu trebuia sa umblu la soft?
Mersi!

Unknown spunea...

M-am conectat cu A2uploader,mi-a recunoscut telefonul dar vreau sa te intreb nu se poate face un back-up in caz ca nu imi place ?si fisierele care sunt in acoustics din telefon trebuie sterse sau copii astea din arhiva direct acolo?

Mobile Tuner spunea...

Garantia se duce o data ce umblii in el... De stricat nu prea se poate cand pui acustice, numai daca nu esti atent cand copiezi fisierele si uiti sa urci cateva nu se va mai auzi la el...dar in momentul in care le pui calumea se rezolva problema. Niciodata nu pot garanta 100% ca nu se va strica nimic pentru ca nu se stie, dar daca esti atent cred ca poti sa faci fara probleme ce vrei tu cu telefonul tau. Cat despre backup poti cauta oricand acusticele originale pe site-urile gen www.4share.com sau iprotebe.cz

Just Another Blogger spunea...

nu se duce nici o garantie, habar nu ai ce vorbesti...

Daca poui softul original (branduit de orange) pe telefon pot sa faca aia zeci de mii de teste ca nu isi da seama.

intra pe www.viteza.org si vezi despre ce e vorba..