Aukro.ro

miercuri, 11 iunie 2008

Cum pun teme flash?

!!!ATENTIE!!! NUMAI modelele din seria W de la Sony Ericsson suporta fisierele SWF (flash) - deci si teme flash. Astfel au fost create o multime de teme, care schimba cu totul aspectul. Exista teme care schimba wallpaperul in functie de ora, altele de anotimp (daca data telefonului este setata in decembrie o sa avem un peisaj acoperit de zapada, daca este toamna vom avea un peisaj in care ploua in timp real), si nu numai. Exista o gramada de posibilitati.

Trebuie doar sa stiti ce rezolutie are telefonul vostru (240x320, 176x220 etc) si daca este din seria W. Si telefoanele din seria K sau V pot fi transformate in seria W (de exemplu puteti folosi articolul despre debranduire pentru a transforma un v630i in w660 care suporta teme flash). Pentru a fi mai siguri daca puteti transforma telefonul in alt model, lasati comment aici sau la articolul despre debranduire si va spun eu ce soft sa puneti.

O data clarificat lucrul acesta, ne trebuie un program. Il luati de aici .



Dupa ce ati luat programul si ati intrat in el, stingeti telefonul. Il lasati 30 secunde si apasati pe CONNECT din program. In momentul asta va va spune sa conectati telefonul. Pentru conectare tineti apasat butonul C (daca telefonul are buton separat pentru aprins) sau butoanele 2+5 (daca telefonul se aprinde de pe C). Dupa ce telefonul a fost recunoscut (prima oara cand faceti asta s-ar putea sa instaleze drivere, si sa fie nevoie sa inchideti programul si sa repetati procedeul ca sa se conecteze) alegeti butonl FSX din program, dupa care click pe Start FSX. Programul va analiza sistemul de fisiere si dupa ce termina veti avea acces la el. Ca sa puneti o tema flash, trebuie sa copiati fisierul .swf (ATENTIE! FISIERUL .THM SE VA COPIA SEPARAT) in telefon in locatia urmatoare: TPA/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH . Dupa ce ati copiat fisierele apasati pe Shutdown si programul va va spune sa deconectati telefonul. Atunci puteti scoate cablul, dupa care asteptati 30 secunde si aprindeti telefonul. Daca nu se aprinde, scoateti bateria si incercati din nou sa il aprindeti.

Acum trebuie doar sa copiati fisierul .thm corespunzator temei .swf copiate inainte in telefon (folosind eventual PC Suite sau functia MASS STORAGE) si sa aplicati tema.

Teme flash veti gasi in posturile urmatoare

85 de comentarii:

ZeuS spunea...

nu gasesc FIRMWARE pt SE v630i ...poti sami lasi un link ..ceva?

Unknown spunea...

cum transform un k800i intr-un W ? in k810i stiu ca se poate dar intr-un W?

Mobile Tuner spunea...

Pentru 23u5 :

V630i are soft generic de vodafone, asa ca iti pot da doar softul branduit (daca vrei sa il debranduiesti va trebui sa il faci W, o sa pun cand am timp un tutorial in sensul asta)

Mobile Tuner spunea...

Pentru Virgil:

Am vrut si eu sa transform K800i in W, din cate am vazut merge facut w880i dar cu multe probleme( nu merge joystickul si alte chestii legate de compatibilitati) deci nu te-as sfatui sa faci aceasta schimbare

Anonim spunea...

sal...cum pun temele walkman ca am vazut ca nu au acceasi extensie ca alea flash ... unde se copiaza :-? si mai ales care fisier ...ca am luat o arhiva si sunt mai multe :-?

yomihai spunea...

cred k sunt singurul care are probleme cu k850i, deci am incercat de multe ori sa ma conectez cu xs++ ...se conecteaza dar dak incerc sa fac ceva imi spune
Sorry, your phone is NOT SUPPORTED

03:53:31| Error: FSX failed.

03:53:31| FSX Shutdown!

03:53:33| Disconnected... Unplug the phone

03:56:11| Shutting down...

crezi k ma poti ajuta...app am mai avut un k750 si mam documentat si in dupa vreo 8 ore de citi pe forumuri lam facut cum am vrut...dar asta zici k e batut in cap...am reusit sa intru in el si sa schimb driverele de sunet cu "a2uploader" dar cu nik altceva nu a mers sa ii fac nik... idul meu de mess laur_laurentiu76 te rog sa ma ajuti .... apropo lucrez k electronist la service sony si pioneer si cat de curand si alpine...poate te pot ajuta si eu ...ms

Mobile Tuner spunea...

K850i nu merge cu XS momentan, trebuie sa folosesti A2Uploader. Uite aici prezentarea programului:
http://se-tunning.blogspot.com/2008/11/acces-la-fisierele-sistem-cu-a2uploader.html

ti-am dat si add pe messenger daca mai ai nelamuriri:) Bafta

mitmarius spunea...

admin am o mica intrebare in legatura cu instalarea temelor flash,eu am un se w910i si am urmat tutorialul cu xs++ ,la detectat am selectat pe FSX am dat start FSX iar aici poc nu mai merge spune k tel meu nu e suportat,exista cumva o alta modalitate eu stiu...alta ver de program,alt program sau alt mod?te rog dak e id meu de mes e spawn_4_nereea si imi lasi un mes,mersi fain.

seby spunea...

am shi eu un sony ericsson k800i cyber-shot shi vreau sa imi pun temele alea totative shi nu reusesc .Puteti lasa un id d mess sau cv q care sa putem vorbi.intrati p http://seby-dolshe.hi5.com shi lasati-imi un mesaju q un id cv ,va rog frumos . ms ;)

Mobile Tuner spunea...

Pt MITMARIUS: Incearca a2uploader, ai cid 53 si din cauza asta nu iti vede telefonul

Mobile Tuner spunea...

Pentru $3by: zi exact ce nu iti iese si incerc as te ajut:) Poate problema pe care o ai tu o au si altii si e mai bine sa explic aici in vazul tuturor

Clauz0rN spunea...

Am si eu o problema,am bagat o tema flash si trebuia copiate pe langa alea de tema si iconite si altele,si nam copiat totu si akm imi da eroare asta:errors occur in the menu.ml file.This may render the menu unusable.Va rog ajutatima si pe me^:)^Va multumesc.

Mobile Tuner spunea...

temele flash nu necesita decat fisierul .swf si .thm , swf-ul se copiaza in telefon folosind xs sau alt soft asemanator iar .thm copiat normal prin pc suite. Tu cred ca nu ai pus tema flash ci un meniu diferit, care se instaleaza modificand menu.ml . Intra pe www.4shared.com si cauta-ti menu.ml original pentru telefonul tau (cauta " model_telefon menu.ml original")

TheMask spunea...

ADMIN TE ROG BAGAMA IN LISTA:vallymaloi@yahoo.com ca sa ma ajuti sa fac si eu din V360I UN W630 TE ROG MULT MS :*

TheMask spunea...

ADMIN AM SCIRS GRESIT DEFAPT DIN V630I IN W660 MS MULT ID:VALLYMALOI@YAGOO.COM MS :*

dragosh spunea...

am un tel se k850i , cid 52 am copiat temele .swf unde trebuie cu a2uploader temele aferente thm la fel insa cand incerc sa le selectez mi lea instaleaza insa cand selectez iconitele nu mai intra in ele , care sa fie problema

dragosh spunea...

admine ma poti ajuta cu ceva in legatura cu mesajul postat mai sus , te rog frumos !

alecsbv spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
alecsbv spunea...

ma poate ajuta cineva ... am urmat toti pashii dar nimic ... ce trebuie facut ? dak e sa ma poata ajuta cineva sa imi dea si mie add pe id alexxx_icstrim@yahoo.com ... app am uitat sa zic telefonu' e un k750i@w800 ... merge? oriqm un add dak se poate multumesc anticipat

Mobile Tuner spunea...

Pentru TheMask: o sa pun un tutorial pe blog pentru V630i@ W660i :)

Mobile Tuner spunea...

Pentru Dragosh: am pus teme flash speciale pentru k850i testate, cele clasice 240x320 care mergeau pe toate telefoanele nu sunt compatibile cu modelul asta...incearca sa le pui pe cele urcate de mine in posturile recente!

Mobile Tuner spunea...

pentru alecsbv: pe w800 nu merg temele flash din cate am observat, decat niste meniuri mai speciale care se instaleaza modificand fisierul menu.ml ... e un pic mai complicat o sa incerc sa fac un tutorial si pentru asa ceva dar momentan am multe de facut:)

l_razvan4u_l spunea...

Buna! am si eu un K850i si am de gan sa schimb mai multe la el.....vreau sa te rog sa ma ajuti. Id-ul meu de mess e: l_razvan4u_l@yahoo.com

mitzu spunea...

salut ... am si eu o problema ... nu reusesc ca sa gasesc telefonul folosind acel program ... imi da o eroare ... ceva cu usb port sau flash driver ... telefonul este w660i ... si da ... am tinut apasat C in timp ce telefonul era inchis ... apoi am bagat cablu ... si nmk :| ... cine ma poate ajuta si p mine pls add mitza_kta@yahoo.com

mitzu spunea...

mai exact asta era eroare ...
19:40:13|
19:40:13| Attempting to open the interface...
19:40:13|
19:40:13| TURN OFF PHONE!
19:40:13| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
19:40:13| You have 30 seconds...
19:40:13|
19:40:43| Error: Cannot open phone communication port
19:40:45| Disconnected... Unplug the phone

... si scz pt ca am postat de 2 ori la rand ... ^^

Mobile Tuner spunea...

Pentru l_razvan4u_l:

Cum o sa aflu noi modificari si noi patchuri pentru k850i o sa pun pe site, dar momentan timpul nu imi permite chiar atat de mult. Cauta articolele despre k850i si vei gasi cateva chestii pe care le poti face cu usurinta!

Mobile Tuner spunea...

Pentru mitzu: verifica ultimul articol postat de mine (acum un minut) si ia de acolo driverele FLASH. Sanatate, numai bine!

mitzu spunea...

am luat alea ... dar ce face cu ele ? c nu prea ma pricep ... poti sa imi explici ce fac cu ele ? plss ... sau dak e add me in lista de mess sa vb ... pls .. te rog mult de tot

Mobile Tuner spunea...

dezarhivezi si le instalezi cand iti cere XS driverul pentru telefon,aceeasi procedura ca la placa video sau de sunet sau ce vrei tu. Cauta pe goolge cum sa instalezi drivere daca nu ai mai facut pana acum:)

mitzu spunea...

dar dak nu imi cere ... cum instalez driveru ? :| .. nu'i mai bine sa vorbim p mess ? pls

Mobile Tuner spunea...

"salut ... am si eu o problema ... nu reusesc ca sa gasesc telefonul folosind acel program ... imi da o eroare ... ceva cu usb port sau flash driver "

deci iti cere driver:) daca nu, schimbi portul usb in care ai bagat si sigur va cere driverul.

mitzu spunea...

mda ... tot nu merge x( ... nush c naiba are ... imi aleg de acolo de la browse fisieru cu driver ... si apoi zice ca : Device driver software was not succesfully instaled . Please consult with your device manufacturer ... bla bla bla ... ma dau batut ... nush ce sa ii mai fac ... scz ca tot te-am stresat atat :| ... keep up the good work ;)

Mobile Tuner spunea...

schimba usb-ul in care ai bagat cablul, alta solutie nu e!

mitzu spunea...

am la calculator 5 usb-uri ... nici unu nu merge ... adik ele sunt functionale ... ca web-u merge ... numa asta nu ... pot sa transfer fisiere dp calc. p telefon ... da numa sa inst driverele alea nu merge :|

Mobile Tuner spunea...

daca nu poti instala niste drivere atunci poate e sistemul de vina, incearca pe alt calculator:)

andrei09 spunea...

aceeasi problema o am si eu :) admin te rog da add filip_10_lovecs plz :D vreau sa ma ajuti cu conectarea :D te rog mult de tot :D

andrei09 spunea...

mitzu sigur ai incercat sa aprinzi telefonul cu tasta C :p asa am facut si eu si nu a functionat :D incearca sa`l aprinzi cu tastele 2+5

@l3x!nh[] $tyl3 spunea...

am un w660i si am o problema..nu mi se coneteaza cu xs++...ce sa ii fac?sa aive cid 53?

@l3x!nh[] $tyl3 spunea...

sal am si eu un w660i si nu imi apare la select phno acest model..ce model sa aleg w600?

Mobile Tuner spunea...

pt @l3x!nh[] $tyl3

unde nu iti apare la select phone? pentur a pune teme flash nu te pune niciun program sa alegi telefonul

@l3x!nh[] $tyl3 spunea...

sal omu cum copiez mai intai fisierul swf in tel si dupaia thm d la aceea tema il pun acolo in presetcum sp acolO?

Mobile Tuner spunea...

.swf in system/preset/desktop/flash si .thm copiezi normal cum ai copia o tema obisnuita in telefon:)

tavi_rocky spunea...

sall frate io am un k850i si am luat cateva teme ...am instalat totul cum ai zis tu si dupa cand am aplikat tema care imi arata noul look numi intra un submeniu ...ce sa fac...?ast rasp tau ...mrs mult

Unknown spunea...

Am un w880i , si am reusit sa il conectez cu usb flash , si acuma imi apare eroarea asta cand dau start fsx...am citit undeva ca ar trebuii sa folosesc a2uploader sau cum ? , e bun ?

15:47:56| After making any changes with FSX
15:47:56| you must press the 'Shutdown' button
15:48:06| After making any changes with FSX
15:48:06| you must press the 'Shutdown' button
15:48:07| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
15:48:07| Error: FSX failed.
15:48:07| FSX Shutdown!
15:48:09| Disconnected... Unplug the phone

Unknown spunea...

cu a2uploader , nu ma prea descurC:| pls , lasa un id sau baga id ang3l_of_the_h3ll ! mersi mult !

Mobile Tuner spunea...

Pentru tavi_rocky:

Am postat cateva teme specifice pentru k850i, foloseste-le doar pe alea, cele clasice 240x320 nu merg

Mobile Tuner spunea...

micku7zu:

Am mai precizat la alte comentarii, a fost o greseala din partea mea , A2uploader merge doar la telefoanele A2 (de ex k850i) si nu la toate cele cu CID 53. Pentru W880i-ul tau trebuie sa astepti urmatorul XS. (Spune not supported pentru ca e cid 53) Bafta

smin90 spunea...

am si eu o problema....am un w910i..am bagat temele swf dar nu imi merge joystick-ul..nu pot da "ok"...ce pot sa fac?

petrica spunea...

tot aceeasi problema am si io am reusit sa debranduiesc un v640i in k630i i-am bagat temele imi merg intru un meniu imi apare schimbat merge sa schimb categoriile de la internet- walkman dar ca sa intru in ele nu merge pur si simplu apas degeaba, ies intru aceeasi chestie

petrica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mobile Tuner spunea...

Pentru smin90: e posibil sa nu fie temele compatibile cu telefonul, o sa incerc sa pun cateva speciale de w910

Mobile Tuner spunea...

Incercati sa cautati teme speciale pe http://forums.se-nse.net

loopback spunea...

am un w910 si incerc sa bag tema..cu programu XS++,nu imi merge imi da eroare...ce pot face ??? helllp me...cine stie sa`mi rasp aici..sau la id cyverec_revolutions..MS

Mobile Tuner spunea...

loopback: foloseste A2Uploader, il gasesti aici pe blog la posturile un pic mai recente

bLoNdU spunea...

Sal...am un v630i, si vreau sa ii schimb driveru la sunet...dar nu imi merge sa ma conectez la XS++ imi zice: Error: Connot open phone communication port. Si am versiunea XS++ v1.0

Unknown spunea...

Mie imi merge perfect pe SE K850i !
Toate modarile facute la el de aici sunt teava !
Imi merg perfect !
Mai ales softul de la camra :X
De 5 ori blitzul :X !
Este fenomenal !
Multumesc !
Daca ati putea pune si un skin pentru baterie :D
Sau mai multe ... :D

Mobile Tuner spunea...

bLoNdU: pe blog este pusa versiunea 3.1 , toate tutorialurile sunt facute pentru aceasta versiune. Incearca sa o downloadezi si sa lucrezi cu ea, trebuie sa ti-l vada (pe vremea lui 1.0 probabil nu aparuse v630)

Mobile Tuner spunea...

designsforum: multumesc pentru aprecieri, o sa incerc sa postez si niste skin-uri pentru baterie cand imi va permite timpul:)

bLoNdU spunea...

Mersi....acuma imi merge. :)....Dar sunt in dubii daca miar merge sa imi pun teme flsh....o parere...

Mobile Tuner spunea...

Teme flash poti pune doar daca ii pui soft de walkman... Si daca pui asa ceva va trebui sa stai cu luminozitatea pe la 50-60% ca sa mearga playerul audio plus alte cateva chestii de genul...

gloaba spunea...

sal am si eu o problema am un w 810i am intrat in xs++ am selectat fsx am dat star si atat nu mai face nimic

Anonim spunea...

SALUT, ma tot chinui cu w610i. am XS 3.1 il deschid si conectez tel tinand apasat 2+5 imi zice
Baseband ID: 9900
Protocol Version: 3.1 iar daca tin apasat C...
Did not receive 0x5a. Continuing
...si raman asa...
ce ar mai fi?

aleks spunea...

Nu merge si pace! Imi zice ca nu poate sa gaseasca portul, deci inchid telefonul, dau connect, apas "c" si bag cablu.. degaeba .. care-i solutia?[am w850i]

FR3Dy spunea...

cum se schimba softu la w200 k nu mai pot sa-mi pun teme flesh pe el k am facut o prostie (am schimbat sofru cu programul Update Service Setup si nu mai pot sa dau la START FSX la programul XS pt a pune teme flesh pe tel) cum pot face? de conectat mise conecteaza telu dar nu merge sa dau la START FSX in programul XS de ce oare? admine dai add la ID nostradamus_jr09 te rog

FR3Dy spunea...

cum se schimba softu la w200 k nu mai pot sa-mi pun teme flesh pe el k am facut o prostie (am schimbat sofru cu programul Update Service Setup si nu mai pot sa dau la START FSX la programul XS pt a pune teme flesh pe tel) cum pot face? de conectat mise conecteaza telu dar nu merge sa dau la START FSX in programul XS de ce oare? admine dai add la ID nostradamus_jr09 te rog

Anutzik spunea...

Buna!Am si eu un S500i...merge sa il modific intr-un W??

Unknown spunea...

am un w660i
"In momentul asta va va spune sa conectati telefonul. Pentru conectare tineti apasat butonul C (daca telefonul are buton separat pentru aprins) sau butoanele 2+5 (daca telefonul se aprinde de pe C)." nu inteleg nimic....cand sa apas C??? ...ca nu merge in nici un fel

Unknown spunea...

programul se numeste setool?

Unknown spunea...

hey...eu am o problema ,deci am facut exact cum ai zis tu:am intrat in program,dupa 30 de secunde am dat connect si dupaia am conectat telu'[w902] si am apasat 2 si 5 dar degeaba...telu' tot se aprinde si imi da error:-<

Unknown spunea...

am reusit pana la urma dar uite rezultatul:-<
23:14:35| Firmware Version: n/a
23:14:35| EROM: n/a
23:14:35| Ready for operation!
23:14:39| After making any changes with FSX
23:14:39| you must press the 'Shutdown' button
23:14:40| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
23:14:40| Error: FSX failed.
23:14:40| FSX Shutdown!
23:14:42| Disconnected... Unplug the phone
poti da te rog add la un_norisor_pierdut ? multumesc anticipat

Unknown spunea...

am un se w902 si nu pot sa il conectez cu progr xs.imi spune: Cannot open phone communication port

gusteru spunea...

am si eu un sony c510 merge temele astea pe el??

Untaru Săndel spunea...

salut.cum pun teme flash pe w880 cid53.ms.

Pasha Krest spunea...

Buna , pot transforma un V640i cu soft de K630i in model W (walkman) ??

seby spunea...

$3by salut pe toata lumea...mi-am luat acum cateva zile un se w595 ... si am cautat teme pt el..in special sa modific meniul... uite admin ce eroare imi da cand incerc sa dau l FSX ...



17:08:13| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !

17:08:13| Executed on Microsoft Windows XP

17:08:16|

17:08:16| Attempting to open the interface...

17:08:16|

17:08:16| TURN OFF PHONE!

17:08:16| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.

17:08:16| You have 30 seconds...

17:08:16|

17:08:22| Baseband ID: C900

17:08:22| Protocol Version: 4.1

17:08:22| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:n/a)

17:08:22| ...using GDFS name

17:08:22|

17:08:22| Profiling SEMC phone...

17:08:22| Platform: Unknown

17:08:22| OTP CID: 0

17:08:22| EROM CID: 0

17:08:22| EROM Color: n/a

17:08:22| IMEI: n/a

17:08:22| Phone ID: n/a

17:08:22| Region: n/a

17:08:22| CDA: n/a n/a

17:08:22| Firmware Version: n/a

17:08:22| EROM: n/a

17:08:22| Ready for operation!

17:08:30| After making any changes with FSX

17:08:30| you must press the 'Shutdown' button

17:08:31| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED

17:08:31| Error: FSX failed.

17:08:31| FSX Shutdown!

17:08:33| Disconnected... Unplug the phone

BlackHawk spunea...

Salut,
Am o mica problema la accesarea XS++.
Am un SE w660i.
Dupa ce deschid XS++ si dau connect,conectez cablul de date la telefon si telefonul se deschide automat fara sa fac eu nimic, se acceseaza automat file transfer.Cum fac sa opresc aceasta activare automata?

Unknown spunea...

pe c905 merge sa pun teme flash?

Untaru Săndel spunea...

salut.un raspuns la urmatoarea intrebare va rog: pot transforma un V640i cu soft de K630i in model W. multumesc.

bandolera spunea...

Buna! O mica intrebare... un SE j10i nu poate fi transformat in w? as vrea sa instalez teme flash pe el si nu am idee cum as putea sa reusesc. Multumesc!

BlueGalaxy spunea...

Gresesc eu undeva? Ca nu mi se conecteaza telefonu.... cand conectez cablul tin apasat C si se deschide automat fara sa fac eu nimic altceva.....
19:23:09| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !
19:23:09| Executed on Microsoft Windows XP
19:23:59|
19:23:59| Attempting to open the interface...
19:23:59|
19:23:59| TURN OFF PHONE!
19:23:59| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
19:23:59| You have 30 seconds...
19:23:59|
19:24:30| Error: Cannot open phone communication port
19:24:32| Disconnected... Unplug the phone
19:24:53|
19:24:53| Attempting to open the interface...
19:24:53|
19:24:53| TURN OFF PHONE!
19:24:53| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
19:24:53| You have 30 seconds...
19:24:53|
19:25:24| Error: Cannot open phone communication port
19:25:26| Disconnected... Unplug the phone
19:26:03|
19:26:03| Attempting to open the interface...
19:26:03|
19:26:03| TURN OFF PHONE!
19:26:03| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
19:26:03| You have 30 seconds...
19:26:03|
19:26:34| Error: Cannot open phone communication port
19:26:36| Disconnected... Unplug the phone

Untaru Săndel spunea...

BlueGalaxy ce model ai?

BlueGalaxy spunea...

Am un W850i

Untaru Săndel spunea...

incearca cu "a2uploader". o sa ai mai multe sanse:). bafta!!!

BlueGalaxy spunea...

Merci... dar am reusit dupa mai multe incercari

razvan spunea...

am un w850i si nu reusesc deloc care ma poate ajuta va rog Y!M : razvan_cs_bots@yahoo.com