Aukro.ro

marți, 17 iunie 2008

Meniuri Roative K800i

Mai jos gasiti linkul catre cateva meniuri rotative pentru k800i. Ca sa le puneti procedati la fel cum ati procedat pentru meniurile din postul anterior. Multumiri ADY :)

LUATI DE AICI


6 comentarii:

LUSIAN spunea...

nu mi merg jocurile pe k800i si nu pot resofta cand dau flash imi zice ca nu poate uploada flash,

ps am facut o actualizare de pe site la se !

LUSIAN spunea...

ps am cid 53

Mobile Tuner spunea...

Daca ai CID 53 va trebui sa astepti urmatorul XS pentru flashuire... Cat despre jocuri nu inteleg de ce nu merg, incearca sa mai faci inca un update si eventual sa rescrii fortat softul (cand zice ca ai deja ultima versiune ii spui ca totusi vrei update). Jocurile nu au legatura cu CID-ul

Anonim spunea...

salut am si eu un k800i si nu imi merg jocurile si nici aplicatile!am incercat cu ultimul xs si nu am reusit imi da eroare ai vreo idee!?Multumesc anticipat!

Unknown spunea...

Salut, am un k660i am incercat de foarte mult timp sa imi pun teme pe el si sami schimbe meniu al cautat tot felu de teme cu menu flash si leam pus pe telefon si iam dat Set pe tema si tot nu mio schimbat menu cum pot sa schimb menu la el help...

MeHigh spunea...

salut. am un k800i si vreau sa-i pun meniu de seria w sa imi mearga meniurile flash! ce soft din seria w imi recomanzi? w880i? add la mishu_28nmv te rog!!!