Aukro.ro

vineri, 9 ianuarie 2009

FlashDriver

Pentru cei care intampina probleme la conectarea cu XS++, pun inca o data driverele FLASH USB necesare conectarii...Ele mai sunt puse prin multe articole, dar poate asa le vedeti mai usor.

Luati de AICI

18 comentarii:

andrei09 spunea...

admin da te rog add :D filip_10_lovecs :D vreau sa te intreb cv :D

Mobile Tuner spunea...

posteaza aici, poate probelma ta este comuna si rezolvarea ei ajuta mai multe persoane

andrei09 spunea...

nu e o problema :D vroiam sa te intreb : daca telefonul are garantie iar eu schimb camdriverul,pun alt audio driver,alte teme flash,alte teme pt walkman pierd garantia :D?

Mobile Tuner spunea...

Nu stiu exact, nu lucrez la firma de profil ca sa iti pot spune, dar cel mai probabil ca da:) bine, banuiesc , ca depinde de la service la service, daca verifica astfel de chestii sau nu

andrei09 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mobile Tuner spunea...

andrei09: in momentul in care conectezi prima oara telefonul la XS iti cere niste drivere... si acolo bagi ce am uploadat eu:) daca nu iti mai cere, schimba portul usb si sigur o sa ceara. Daca nu merge nici asa inseamna ca ai probleme cu sistemul

andrei09 spunea...

am un w880i codat orange, garantie 2 ani :D pana acum am folosit pc suite pt muzica etc. :d si cum sunt mai incepator am schimbat usb`urile ... si am cam instalat toate driverele..si nu imi cere sa instalez alt driver :D probleme cu sistemul nu am :d am reinstalat windowsu acum o saptamana :D
Dar pt teme flash daca am telefonul codat pe orange am auzit ca trebuie sa-l resoftez iar daca fac acest lucru pierd garantia..
exista alta modalitate sa pun teme flash fara sa resoftez telefonul :D?

Mobile Tuner spunea...

Driverele usb flash sunt cu totul altceva fata de driverele obisnuite pe care le instaleaza pc suite...se refera la alta parte a telefonului:) cat despre teme asa e, daca nu debranuiesti nu le va vedea... sau cel putin asa stiu eu, pana acum nici nu am incercat fara sa debranduiesc pentru ca am considerat ca pierd timpul:)

andrei09 spunea...

pana la urma am reusit cu ajutorul tau sa ma conectez cu xs si sa pun teme flash :D Multumesc mult :D vreau sa mai spun si ca cei care aveti telefoane codate intr-o retea nu trebuie sa le debranduiti :P temele merg si asa :P inca o data vreau sa iti multumesc pentru ajutorul acordat :*

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Admin , daca te rog poti sa iti lasi id-ul aici sau sa dai add la ang3l_of_the_h3ll , pentru ca maine vreau sa imi bag themele flash , alte driverele la camera ,si alte acustice . Si daca o sa intampin ceva probleme sa pot vorbi live cu tine . Tias fi foarte recunoscator ;) !

Mersi!

Mobile Tuner spunea...

micku7zu: cum am mai spus, deja am lista mult prea plina, asa ca orice intrebari aveti postati aici si va voi raspunde cat pot de repede

bylla23 spunea...

admin am si eu o problema,am un SE v630i si nu mai imi merge camera,cand vreau sa o deschid imi zice ca o alta aplicatie e deschisa,sa o inchid si sa incer iar.poti sa ma ajuti???

Mobile Tuner spunea...

bylla23: Incearca o resoftare... Metoda este aceea din articolul despre debranduire, numai ca in loc de main si fs pentru k800i (care sunt luate ca exemplu in acel articol) vei cauta main si FS de v630i (incearca www.4shared.com sau www.iprotebe.cz)

Mobile Tuner spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Hello. Am un 910i pe VODAFONE. Am urmat exact pasii pentru decodare si al putea folosi in ORANGE si nu vrea sa mearga. Am schimbat si portul USB dar degeaba. Oare de ce ? Cu mii si milioane de multumiri pentru cine ma ajuta.

Unknown spunea...

Buna. Cine ma poate ajuta cu un acount pe aerix , pentru a decoda telefonul. Va rog frumos!

Flo spunea...

Se mai pot instala teme flash pe telefoane Sony Ericsson in 2022? Ce prg.avem nevoie sa instalam in pc? Mulțumesc mult!